Docview Studio Software voor Windows is vanuit ervaring ontwikkeld als dé oplossing voor bedrijven en organisaties, die het ID-Bewijs centraal stellen bij identificatie en toegang.

Sinds 2014

Docview Studio werd in 2014 ontwikkeld als opvolger van de toen gebruikte AgecheckID software.

Waar eerst vooral werd toegelegd op leeftijdscontrole besloot ScanID zich tevens te richten op de toenemende vraag van documentcontrole en de verwerking van de uitgelezen gegevens.

Vanaf het begin is Docview Studio dan ook als een “Open Architectuur” oplossing ontwikkeld welke compleet onafhankelijk van de hardware kan werken en eigen ontwikkelde algoritmes heeft voor de verwerking van MRZ en RFID / NFC gegevens van de identiteitsdocumenten.

Hiermee is Docview Studio geschikt om met alle ID-Readers, ongeacht de uitleestechniek, samen te werken en zal deze alleen die acties, functies en gegevens verwerken en uitvoeren welke door de aangesloten ID-Reader worden ondersteund.

gebouwd om kosten te besparen

Door de onafhankelijke opbouw en het toepassen van add-ons is Docview Studio uniek en snel in tal van situaties en toepassingen inzetbaar.

Daarnaast bepaald de gebruikerslicentie welke modules en add-ons actief zijn zodat men altijd alleen de benodigde functies gebruikt.

Dit is niet alleen kostenbesparend maar voorkomt ook dat men functies en gegevens verkrijgt welke niet van toepassing zijn voor de gewenste verwerking.

Van adequate leeftijdscontrole tot geavanceerde echtheidscontrole

Docview Studio wordt in tal van branches en sectoren ingezet voor het lezen en verwerken van identiteitsdocumenten en is in de loop van de jaren geëvolueerd naar een volwaardige front-end voor tal van toepassingen.

Naast de verwerking van ID-bewijzen welke voldoen aan de ICAO-9303 standaard, verwerkt Docview Studio ook de vele zogenaamde “Near ICAO” documenten, rijbewijzen en barcodes.

Meer informatie

U kunt hier meer informatie vinden over Docview Studio en de mogelijkheden, uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dit zal sluiten in 20 seconden