Docview Studio software werkt alleen met een geldige en actieve gebruikers licentie. Deze licentie heeft een standaard termijn van 12 maanden.

Licentie Verlopen

Na de periode van 12 maanden verloopt de gebruikslicentie van Docview Studio software automatisch.

U krijgt dan ook een pop-up te zien zodra u Docview Studio opstart met de melding dat de licentie verlopen is.

Ik heb een geldige licentie en krijg verlopen melding

In sommige uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat u de verlopen melding krijgt, ondanks dat u een geldige licentie heeft.

Docview Studio kijkt of deze licentie geldig is, dit om misbruik tegen te gaan.

De melding kan bijvoorbeeld komen als tijdens de installatie van Docview Studio en de gebruikslicentie de datum en de tijd van de computer niet goed staan.

Dit kan o.a. voorkomen op systemen die men via een image pre-installeert.

“Zorg ervoor dat de datum en tijd van de computer goed staan, voordat u Docview Studio en de gebruikslicentie installeert”

– Team ScanID

“Neem bij een verlopen melding van een geldige gebruikslicentie altijd contact met ons op.”

– Team ScanID

Oplossing

Het verwijderen van de installatie en na goed zetten van de datum en tijd en opnieuw installeren van Docview Studio en de gebruikslicentie heeft geen invloed en zal leiden tot dezelfde melding.

U dient dan ook de gehele installatie door ons te laten resetten, neem hiervoor contact met ons op.

Voor deze reset kunt u wel alvast wat voorbereidingen doen, maar hou er rekening mee dat de reset alleen tijdens kantooruren op basis van een afspraak kunnen worden uitgevoerd.

U kunt op de download pagina DVS Clean & Reset downloaden en houd uw licentie key gereed.

Voor een eerste reset zullen wij geen kosten in rekening brengen.