Onze jarenlange ervaring en vele installaties hebben ons geleerd dat iedere Docview Studio installatie anders is en op de wensen van de gebruiker dient te worden samengesteld.

Wij weten dan ook dat persoonlijk contact direct al uitsluit dat men een te groot pakket aanschaft met functies die men niet gebruikt.

Bestellen / verlengen gebruikers licentie

Voor het bestellen of verlengen van een gebruikers licentie van Docview Studio kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen op 0341 – 750 666.

U krijgt naast advies een vrijblijvende offerte van ons al dan niet gecombineerd met een ID-Reader.

Ook kunt u een aanvraag indienen via het bestelformulier.

Na ontvangst nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wenst u uw gebruikslicentie te verlengen en deze eventueel te wijzigen dan kunt u dit aangeven in de het “opmerkingen” veld.

Is uw gebruikslicentie verlopen, of verloopt deze binnen twee dagen dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.

!! Let op: op 18 en 19 Mei zijn wij beperkt bereikbaar.