AgePop is een totaal oplossing ontwikkeld voor kostenbesparende leeftijdscontrole bij verkoop van leeftijdsgebonden producten.

Mede ingegeven door de veranderde wetgeving in 2024 op het gebied van verkoop van tabak- en rookwaren.

Ontwikkeling

AgePop is gebouwd rond onze nieuwste MRZ en RFID engines en compatibel met onze Half-Page en Full-Page ID-Readers. AgePop werkt alleen op systemen voorzien van Windows als besturing systeem.

AgePop draait op de achtergrond en komt alleen als een pop-up te voorschijn als er een “trigger” gegeven wordt, bijvoorbeeld bij een scan van een ID-Bewijs of een signaal van de kassa.

Na het tonen van het resultaat verdwijnt AgePop dan ook weer naar de achtergrond.

agepop
ID-Readers en Agepop

Compatibel met tal van ID-Readers

AgePop is compatibel met onze Half-Page en Full-Page ID-Readers welke als MRZ only of MRZ/RFID door ons op de markt worden gebracht.

Tevens ondersteund AgePop de nieuwste Half-Page ID-Readers voorzien van een ID1 engine en kan door een specifiek algoritme binnen AgePop ook paspoorten met de IDB-621 en IDB-642 ID-Readers gelezen worden.

Met Full-Page ID-Readers wordt de mogelijkheid geschapen om “semi-unattended” te controleren op leeftijd, waarbij de aspirant koper zelf zijn identiteitsbewijs scant.

AgePop ondersteund alle nationale en internationale ID Kaarten, paspoorten en visa’s.

Daarnaast de Nederlandse verblijfsvergunningen, moderne Nederlandse rijbewijzen en de Contact Chip van de Belgische eID (optioneel).

Duidelijke resultaten

Bij de ontwikkeling van AgePop is door ons nauw gekeken naar de feedback vanuit de praktijk. Immers is de leeftijdscontrole voor tal van organisaties een extra activiteit welke “noodzakelijk” is bij de verkoop van leeftijdsgebonden producten.

Vanuit deze feedback is door ons dan ook een “poppetje” toegevoegd welke het resultaat nog extra weergeeft, welke mede de naam AgePop heeft geïnitieerd, naast dat de oplossing een pop-up applicatie is.

Tevens wordt de achtergrond kleur aangepast aan het resultaat en kan men zelf bepalen of de pasfoto of de leeftijd daadwerkelijk in het resultaat wordt weergegeven. Er zijn bijvoorbeeld mensen die het niet fijn vinden dat hun echte leeftijd zichtbaar wordt.

Al deze resultaten, waaronder de leeftijdsgrenzen, duur van het resultaat, wel of niet tonen leeftijd of pasfoto zijn dan ook instelbaar in AgePop.

agepop

Meer informatie

Neem voor meer informatie over AgePop en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden