Zet koers met ScanID en het Tall Ship Eendracht

De Stichting Zeilschip Eendracht gebruikt de AVD-800 en Docview Studio voor het registreren van hun crew aan de hand van identiteitsbewijzen.

De Stichting Zeilschip Eendracht biedt samen met haar vrijwilligers de wind in de zeilen aan kwetsbare mensen; jong en oud, en wil met haar vrijwilligers daarbij iedereen stimuleren om samen te werken met discipline en respect voor elkaar én zichzelf.

ScanID is de stichting behulpzaam bij het “on-boarding proces”

Stichting Zeilschip Eendracht

De Stichting Zeilschip Eendracht is een non-profit organisatie, eigenaar van het zeilschip de Eendracht, een klasse A driemastschoener.

Met haar 606 registerton is de Eendracht één van de grootste zeegaande zeilschepen van de Benelux, ook wel Tall-Ship genoemd.

Registreren Crew

Het systeem van ScanID werd voor het eerst geïntroduceerd in 2018 om te proberen het “on-boarding proces” van nieuwe bemanningsleden voor elke reis te versnellen. Het is essentieel om tijdens het “on-boarding proces” de verstrekte gegevens op juistheid te controleren en op te slaan.

Daarnaast dienen deze gegevens, conform de identiteitsbewijzen, correct te zijn voor doorgifte aan immigratiediensten in aanloophavens.

De Eendracht telt bijna 60 meter lengte, 13 meter breedte,
een diepgang van 5 meter en behoort tot de zogeheten
A-klasse zeilschepen. Ook wel tall ships genoemd.

Voordelen

Het systeem van ScanID heeft de stichting in staat gesteld tijd te besparen en tegelijkertijd de nauwkeurigheid van het “on-boarding proces” te verbeteren.

Het gevolg hiervan is dat meer van de inspanningen van de vrijwilligers kunnen worden besteed aan het doen van wat ze moeten doen in plaats van extra tijd aan de administratie te besteden.

Over Stichting Zeilschip Eendracht

Stichting Zeilschip Eendracht neemt zowel kwetsbare als gezonde mannen en vrouwen mee naar zee, om hen niet alleen te leren hoe ze een groot schip moeten bemannen, maar om gelijkheid en delen te bevorderen, door samen te werken en grotere dingen te bereiken.

Sinds de oprichting van de stichting hebben vele duizenden jongeren en ouderen met de Eendracht gevaren.
Voor meer informatie over Stichting Zeilschip Eendracht klik hier…

Meer Informatie

Al jaren levert ScanID systemen voor de maritieme sector, waarbij onder andere het “on-boarden” en “off-boarden” een onderdeel is.

Voor meer informatie over onze oplossingen en systemen die wij bieden, kunt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dit zal sluiten in 20 seconden