Voorkom wachtrijen bij ID-Check

Bij steeds meer organisaties en locaties is het controleren van ID Bewijzen de laatste jaren enorm toegenomen. Mede ingegeven door wetgeving waaronder alcohol- en tabakswet, Koa, WID en Wwft.

De afgelopen jaren hebben duizenden ID-Reader systemen en Leeftijdscanners dan ook hun weg gevonden in tal van branches en sectoren.

ScanID richt haar ontwikkelingen dan ook op de groeiende vraag naar snellere oplossingen voor het vaststellen van de leeftijd en identiteit van bezoekers en klanten.

Controleer Alleen Wat Nodig Is Voor Uw Organisatie

Voor het vaststellen van de leeftijd aan de hand van ID Bewijzen zijn er minder gegevens benodigd dan voor het vaststellen van de identiteit of authenticiteit.

Onze hard- en software oplossingen zijn dan ook modulair ontwikkeld waarbij men alleen gebruik maakt van de functies die benodigd zijn.

Daarnaast zijn er specifieke snelheids verhogende functionaliteiten, waaronder onze unieke “Slim Scannen functie”.

Deze bepaald aan de hand van het type ID Bewijs welke gegevens en controles er benodigd zijn voor het gewenste resultaat.

Van Snelle Leeftijdscontrole Tot Uitgebreide Echtheidscontrole

Onze software, welke compatible is met alle uitleestechnieken en modulair is opgebouwd kan worden ingezet voor tal van toepassingen.

Is het nu alleen leeftijdscontrole, registratie of uitgebreide controles van authenticiteit en echtheid u heeft maar één pakket benodigd.

Hierdoor betaald u alleen voor de gewenste functionaliteit, maar kunt u ook snel uitbreiden als meer functies benodigd zijn.

Daarnaast kan de software ingezet worden als heuse “Front-End” en de gegevens via onze output add-on koppelen met uw eigen backend, CRM, Cloud applicatie etc.

Ook voor u ?

Bent u actief in de horeca, organiseert u een evenement, runt u een casino, bent u notaris, hotel eigenaar of heeft u een verhuurbedrijf…

voor tal van sectoren en branches waarbij het uitlezen en controleren van ID Bewijzen snel en adequaat dient te gebeuren hebben wij verschillende mobiele, hybride en vaste oplossingen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie en mogelijkheden, velen gingen u al voor.

Dit zal sluiten in 20 seconden