SCANID IS BRANCHEWINNAAR VAN DE SUCCESAWARD 2015

De onderneming SCANID BV is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Identificatiesystemenbranche.

Met een zeer sterke positionering heeft SCANID BV zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

Oordeel Nominatiecomissie

SCANID BV presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van de identificatiesystemen, in de ruimste zin des woords, dus persoonsidentificatie, barcodering, Data Matrix, QR-Codes en 1D en 2D Imagingsystemen.

Men onderscheidt zich door haar grote knowhow op het gebied van identificatie en verificatie. Niet voor niets maken gerenommeerde organisaties gebruik van de expertise van SCANID

Innovatie is het sleutelwoord bij SCANID, want men is continu bezig om haar producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten.

Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken, hen zoveel mogelijk te ontzorgen en hen zo goed en breed mogelijk te adviseren omtrent alle aangelegenheden op het gebied van identificatiesystemen.

De Nominatiecommisie is van mening dat SCANID BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de identificatiesystemenbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Award 2015.

De grootste ondernemersprijs van Nederland.

Dit zal sluiten in 20 seconden