ScanID “Front-End” toepassingen voor aanmeldkiosken

Het gebruik van ID bewijzen voor het vast stellen van de identiteit en verwerken van de gegevens wordt bij tal van organisaties waaronder banken, ziekenhuizen, hotels, verhuurbedrijven, casino's etc. steeds meer ingezet.

Daarnaast neemt de inzet van aanmeldkiosken en zelfservice terminals aanmerkelijk toe om voor klanten en bezoekers een laagdrempelige en snelle registratie te regelen.

Integrators van deze systemen gebruiken dan ook de “Front-End” toepassingen van ScanID om snel en effici├źnt de ID Bewijzen te controleren en de gegevens te verwerken.

Unieke Front-End Voor Snelle Integratie

Onze beproefde Front-End toepassingen bestaande uit verschillende typen ID-Readers en fabrikant onafhankelijke interfacing software zorgen voor een snelle aansluiting met de back-end software van integrators en solution providers.

Met de “open architectuur” en gestandaardiseerde output van de benodigde gegevens heeft men een naadloze integratie welke in de eigen applicatie beheersbaar is.

Neemt Veel Werk Uit Handen

Hierbij neemt onze Front-End toepassing de communicatie met de ID-Reader, ongeacht Swipe, Half-Page of Full-Page op zich en zorgt voor de gewenste controles en gegevens.

Integrators behoeven het parsen en verwerken van de gegevens niet zelf te programmeren en via onze krachtige “engines” worden de gegevens, van de RFID/NFC chip of smartcard chip, benaderd en gecontroleerd.

Naast de identiteitsbewijzen welke voldoen aan de internationale ICAO-9303 standaard worden ook de Near ICAO documenten, Belgische eID, Nederlandse rijbewijzen voorzien van NFC chip en barcodes ondersteund.

Tevens zijn er legio mogelijkheden om patientenpassen, loyalty cards, personeelspassen, tijdelijke toegangsbewijzen en tickets te lezen en te verwerken.

Via de gestandaardiseerde output-plugin verkrijgt men de gegevens en ID-Reader statussen via XML/JSON welke zowel lokaal als via een url verder verwerkt kunnen worden.

Daarnaast zijn andere output formaten en protocollen leverbaar.

Meer Informatie

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden