Ook dit jaar gratis leeftijdscontrole met carnaval

Na het succes van vorig jaar sponsort ScanID ook in 2024 horeca en carnavalsverenigingen met leeftijdscontrole oplossingen tijdens carnaval. Waaronder de Check4ID Age App welke ook bij NIX18 wordt ingezet.

Waar iedere organisator of carnavalsvereniging druk doende is met het beveiligingsplan, welke men bij de gemeente moet indienen, hebben wij wederom besloten te helpen met de vereiste leeftijdscontrole aan de hand van identiteitsbewijzen.

Met de Check4ID Age App, tevens keuze van NIX18, maakt u van uw iPhone of Android telefoon een mobiele leeftijdscanner, waarmee u aan de hand van paspoorten, ID-Kaarten, verblijfsvergunningen en moderne Nederlandse rijbewijzen de leeftijd kunt vast stellen.

Gratis leeftijdscontrole. Alaaf!!!

Wilt u ook tijdens de carnaval gebruik maken van gratis leeftijds controle middels de Check4ID app. Meld u dan nu direct aan en u heeft weer een zorg minder.

Als u zich aanmeld ontvangt u vanzelf uw pre-registratie info en bevestiging. Vervolgens ontvangt u ruim op tijd voor de carnaval een keycode om de app gratis te kunnen gebruiken tijdens de carnaval.

In de tussentijd kunt u alvast de app downloaden en installeren.

Aanmelden gratis leeftijdscontrole tijdens carnaval 2024.

De aanmelding voor de gratis leeftijdscontrole met NIX18 abonnement is op 9 februari om 12.00 gesloten.

Mocht u alsnog gebruik willen maken dan kunt u een test account aanmaken om Check4ID drie dagen te testen. Kies bij abonnement: Leeftijdscontrole!

Hou er rekening mee dat aanvragen voor test accounts tijdens kantooruren worden gecontroleerd. Houdt tevens uw SPAM box in de gaten of daar geen verificatie mails in terecht komen.

Alvast de Check4ID Age App testen

Vorig jaar kregen wij verzoeken of het mogelijk was om van te voren de Check4ID Age App te testen, zodat men zich kon voorbereiden. We hebben de mogelijkheid dat men de App voor Android of iPhone drie dagen kan testen.

Sportverenigingen, GGD, Gemeentes, Buurthuizen en stichtingen

U kunt ook een Keycode aanvragen bij het Trimbos Instituut (NIX18), klik hier…

Leeftijdscontrole met vaste leeftijdscanners

Verwacht u veel bezoekers of wilt u geen telefoon gebruiken, als ScanID hebben wij verschillende leeftijdscontrole systemen, waaronder het onlangs gelanceerde AgePop voor Windows met een IDB-621 ID-Reader.

Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Vereniging Veiligheidsdomein Nederland (VVNL) hebben wij ook ledenvoordeel kortingen op verschillende systemen.

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Dit zal sluiten in 20 seconden