Identiteit, leeftijd en echtheid vaststellen zonder poespas

In deze huidige tijd is het vaststellen van, de juiste identiteit en leeftijd van personen, bij steeds meer organisaties van belang.

Al dan niet ingegeven door meerdere wetgevingen en regels waaronder: WTTF, Cruks, Drank- en Horecawet, Tabakswet en Opiumwet

Voor het adequaat kunnen vaststellen van de identiteit, leeftijd en echtheid is het controleren van de NFC chip dan ook een “must”.

Software

Zowel Check4ID als Docview Studio software maken gebruik van, door de overheid uitgegeven, identiteitsdocumenten met NFC-chip voor identiteitsverificatie.

U kunt deze identiteitsverificatie naast de traditionele systemen met een ID-Reader ook uitvoeren met uw eigen iPhone of Android telefoon.

Datakwaliteit

De NFC chip op de identiteitsdocumenten bevat gegevens, waaronder een (kleuren)pasfoto met een hoge resolutie, die is verstrekt en digitaal is ondertekend door het uitgevende land.

Door deze gegevens rechtstreeks uit de NFC chip van het document te lezen, biedt het organisaties dan ook het veiligste proces voor identiteitsverificatie en het foutloos vastleggen van gegevens.

Fallback

Wanneer een identiteitsdocument geen NFC chip bevat, krijgt u na het lezen van het identiteitsdocument de optische documentverificatie als resultaat aangeboden.

Combinatie

Door gebruik te maken van deze slimme combinatie wordt een volledige dekking van identiteit- leeftijd- en echtheidscontrole gegarandeerd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden