Effectieve hulpmiddelen bij leeftijdscontrole

Jongeren onder de 18 kunnen nog steeds op veel plekken alcohol en tabak kopen. Dat blijkt uit controles van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, waarvan de resultaten vandaag naar de Tweede Kamer zijn gestuurd.

ScanID heeft een uitgebreide lijn van effectieve hulpmiddelen en oplossingen welke ingezet kunnen worden voor een adequate leeftijdscontrole.

Sinds 2010 Ontwikkelen Wij Complete Leeftijdscontrole Oplossingen

Gedurende de afgelopen 10 jaar zijn er duizenden leeftijdscontrole systemen op de markt gebracht, al dan niet direct, via branche organisaties of andere kanalen.

Wij weten als geen ander wat er benodigd is voor een adequate en snelle leeftijdscontrole en ontwikkelen voortdurend nieuwe totaal oplossingen welke zowel nationaal als internationaal worden ingezet voor leeftijds- en toegangscontrole.

Waaronder combinatie en hybride systemen, leeftijdscanners, kassakoppelingen, kiosk- en inbouwsystemen en moderne apps voor iOS en Android.

“In verkoopkanalen waar relatief veel gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen om het ID van de mysterykid te controleren blijkt dat de naleving na ID-vraag met hulpmiddel hoger is dan de naleving na ID-vraag zonder hulpmiddel.”

Naleving leeftijdsgrens alcohol- en tabaksverkoop 2020

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie over onze hard- en software oplossingen voor adequate leeftijdscontrole.

Dit zal sluiten in 20 seconden