Controle van ID bewijzen een “must” in tal van sectoren

In de logistieke sector maar ook op tal van industriële sites neemt de controle van identiteitsbewijzen van chauffeurs, bezoekers en tijdelijke werknemers toe.

Weten wie je voor je hebt, mag deze persoon het terrein en het gebouw betreden of het registreren van chauffeurs en ingehuurde medewerkers, steeds vaker kiezen organisaties voor controle van identiteitsbewijzen voor legitimatie, authenticatie en toegangscontrole.

Wij zien dan ook een gestage toename van ID-Readers en software om hierbij behulpzaam te zijn

Van snelle controle en registratie tot aan Authenticatie

Steeds vaker zijn de identiteitsbewijzen, waaronder paspoorten, ID kaarten en rijbewijzen, lijdend bij toegang al dan niet gekoppeld aan eigen bedrijfspassen en toegangssystemen.

Organisaties bepalen dan ook aan de hand van een risico profiel en “site” die men wenst te bezoeken, welke controles er dienen te worden uitgevoerd en of een registratie al dan niet gewenst is.

Naast de manuele controles worden dan ook steeds meer digitale hulpmiddelen zoals ID-Readers en software ingezet om dit in goede banen te leiden.

Tal van oplossingen

Als ScanID hebben wij tal van oplossingen van eenvoudige registratie en toegang aan de hand van identiteitsdocumenten tot aan geavanceerde authenticatie oplossingen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden