Onze ID App wordt steeds meer ingezet in tal van branches

De Check4ID App wordt steeds meer ingezet als tool voor snelle leeftijdscontrole in tal van branches, daarnaast promoot NIX18 de app als hulpmiddel voor wederverstrekkers, sportverenigingen en non-commerciële organisaties.

De Check4ID app, in 2015 door ons ontwikkeld, voor controle van identiteitsdocumenten bij transacties is in 2020 uitgebreid met specifieke algoritmes om snel en adequaat de leeftijd van bezoekers en aspirant kopers vast te stellen.

Hierbij worden alleen de noodzakelijke gegevens van het identiteitsbewijs gelezen om de leeftijd vast te kunnen stellen wat de snelheid zeer ten goede komt. Deze zogenaamde “Slim-Scannen” functie is uniek in zijn soort.

Gestage groei van gebruikers

Sinds de toevoeging van de unieke leeftijdscontrole aan de Check4ID, welke wij onder de naam Check4ID Age op de markt brengen, wordt deze steeds meer ingezet in tal van branches en sectoren.

Waaronder verkooppunten van alcohol, tabak en andere leeftijdsgebonden producten en bij toegang van jongerencentra, poppodiums en evenementen.

Ook zien we een groei van het gebruik in de omringende Europese landen.

De slimme functies en kostenbesparende oplossing, immers men kan zijn eigen iPhone of Android telefoon gebruiken als een heuse leeftijdscanner, zijn hier debet aan.

NIX18 Check4ID / ScanID App
NIX18zonderID met Check4ID

Sinds 2023 geadopteerd als digitale leeftijdscheck door NIX18

Check4ID Age wordt door NIX18, opgezet door het ministerie van VWS, onder de naam ScanID app aangeboden als digitale leeftijdscheck voor weder verstrekkers, gemeenten, GGD, sportverenigingen en non-commerciële organisaties.

Hiervoor hebben ScanID en NIX18 een aantal abonnement vormen ontwikkeld specifiek voor éénmalig gebruik bij evenementen die jaarlijks één maal per jaar plaats vinden tot aan abonnementen van 12 maanden waaronder:

  • NIX18zonderID week
  • NIX18zonderID 3 maanden
  • NIX18zonderID 6 maanden
  • NIX18zonderID 12 maanden

Meer informatie

Neem voor meer informatie en mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden