Uw klanten kunnen eenvoudig en veilig hun leeftijd doorgeven

U klant kan snel en gemakkelijk de leeftijd doorgeven bij het online bestellen van leeftijdsgebonden producten.

En hun identiteit vaststellen voor aflevering van deze producten zonder het mailen van een kopie van het identiteitsbewijs.

Met Check4ID NOW voor IPhone en Android mobiele telefoons kan uw klant snel de leeftijd kenbaar maken zonder privacy gevoelige gegevens te verstrekken.

In Vier Snelle Proces Stappen Het Gewenste Resultaat

Uw klant kan snel en eenvoudig in vier stappen de leeftijd of identiteit doorgeven met de gratis beschikbare Check4ID app met NOW functionaliteit voor Iphone en Android

Met de NOW functie van Check4ID kan de benodigde autorisatie code gescand worden, waarna aan de hand van een identiteitsbewijs, zoals paspoort, ID-Kaart of rijbewijs de benodigde gegevens zoals leeftijd met u worden gecommuniceerd.

Uw klant ziet zelf volledig om welke gegevens het gaat, kan gegevens toevoegen waar nodig en ziet of zijn of haar mobiele telefoon geschikt is voor de werking van Check4ID NOW bij het scannen van de autorisatie code.

Aan de hand van deze gegevens wordt een unieke NowID code gegenereerd welke gebruikt kan worden bij het bezorgen van het leeftijdsgebonden product.

Legio Aan Mogelijkheden En Toepassingen

Zo wordt Check4ID NOW onder andere ingezet voor adequate leeftijdscontrole bij online bestellen en afleveren van leeftijdsgebonden producten, het aanmaken van (personeel) dossiers en bij identificatie op afstand.

Met het van kracht gaan van de nieuwe alcoholwet per 1 Juli 2021, waarbij de verkoper tijdens het totale proces van bestellen tot en met bezorging volledig verantwoordelijk is, is Check4ID NOW dé oplossing.

Daarnaast kan de oplossing ook ingezet worden voor pre-registratie en controle van bezoekers in deze huidige corona situatie.

meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent Check4ID NOW en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden