Totale ID-Scanner oplossingen voor Coffeeshops

Meerdere Nederlandse gemeenten beginnen weer aan te dringen op het gebruik van adequate toegangssystemen voor leeftijdscontrole bij de coffeeshops.

Vooral het voorkomen van minderjarigen in een coffeeshop is nogal eens een probleem en niet iedere coffeeshop heeft een portier voor de deur. Daarnaast is de jeugd creatief met allerhande ID bewijzen en wordt de controle vaak bij de verkoop pas uitgevoerd.

ScanID heeft hiervoor haar flexibele totaal oplossingen uitgebreid met de nieuwste technieken.

Snelle Leeftijdscontrole Bij De Deur Met Check4ID

ij de toegangsdeur van uw coffeeshop kan de portier snel de leeftijd van de bezoekers controleren aan de hand van paspoortenID kaartenverblijfs- vergunningen en Nederlandse rijbewijzen voorzien van een NFC chip.

Ook is er de mogelijkheid om tijdens deze controle de (kleuren)pasfoto van de NFC chip te lezen als extra vergelijkingscontrole en wordt het “doorgeven” van identiteitsbewijzen gedetecteerd.

Met deze eerste controle wordt al voorkomen dat er minderjarigen uw coffeeshop betreden. En de portier kan deze controle uitvoeren met zijn eigen of beschikbaar gestelde iPhone of Android telefoon.

Ook als er een wisseling van portiers is behoeft men alleen connectie te maken met het centrale registratie systeem van uw coffeeshop. Zodat meerdere iPhones of Android telefoons gebruikt kunnen worden.

Centraal Registratie Systeem

Het hart van onze oplossing wordt gevormd door Docview Studio Professional, welke u ook kunt combineren met verschillende ID-Reader systemen

Door Check4ID, welke op de iPhone of Android telefoons van de portiers staat, te verbinden met het centrale registratie systeem kunt u bijvoorbeeld bij de kassa of op kantoor al de gegevens zien van wie er binnen komt.

Ook ziet u direct of de bezoeker bij u geregistreerd staat met een ontzegging of bijvoorbeeld een gele of rode kaart. En de portier kan geïnformeerd worden dat een dergelijke ontzegging van kracht is.

Identiteit- En Echtheidscontrole

Ondanks dat de portier de voor hem belangrijke resultaten zoals, leeftijd, herhaald scannen en eventuele pasfoto ziet, wat de snelheid zeer ten goede komt, worden er op de achtergrond geavanceerde documentcontroles uitgevoerd die gedeeld worden met het centrale registratie systeem van uw coffeeshop.

U kunt dan ook direct ingrijpen en bij twijfel het ID-bewijs van de bezoeker bij de kassa nogmaals scannen met de ID-Reader en eventueel vergelijken met een database met echtheidskenmerken.

Meer Informatie En Uitproberen

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

En u kunt alvast het scannen bij de deur met Check4ID gratis uitproberen om te bekijken of deze oplossing passend is voor uw coffeeshop.

Om Check4ID gratis uit te proberen download u Check4ID in de App Store of de Play Store. Daarnaast dient u een gratis probeer account aan te maken op scanactive.com, waarna u met de geregistreerde gegevens kan inloggen in Check4ID en 7 dagen de functionaliteiten en het uitlezen van identiteitsbewijzen uitgebreid kunt testen.

Dit zal sluiten in 20 seconden