ScanID voegt meerdere Full-Page All-In-One ID-Readers toe.

Met de uitbreiding van de AVD-75xx Full Page ID-Readers wordt een grote stap gezet met All-In-One ID-Readers welke een combinatie vormen tussen een Full-Page ID-Reader en een Ticket Reader en volledig onafhankelijk, waaronder de IoT uitvoering, kunnen werken.

Waar in 2021 de eerste All-In-One Full-Page ID-Reader het levenslicht zag werden deze vooral ingezet voor toepassingen waar naast barcodes en NFC passen, ook de identiteitsdocumenten, moeten worden gelezen.

Naast dat deze units vooral toegepast worden op vliegvelden is met de allernieuwste AVD-7500 IoT uitvoering de weg vrij om deze ook in tal van commerciële toepassingen in te zetten, waarbij via een beveiligd “IoT MQTT Protocol” rechtstreeks in de “Cloud” gecommuniceerd kan worden.

All-in-One functionaliteit

Er worden vaak meerdere apparaten gebruikt om verschillende documenten te lezen en te verifiëren tijdens de passagier verwerking, onboarding en klant transacties.

Met de All-in-One Full-Page ID-Readers wordt dit vereenvoudigt.

Dit door het lezen van identiteitsdocumenten te combineren met de mogelijkheid voor het scannen van barcodes en 2D codes, waaronder de QR-Code, op één apparaat, waardoor afzonderlijke apparaten niet meer benodigd zijn.

Tevens wordt het verificatie process gestroomlijnd naar de wensen van de gebruiker en zijn de All-in-One Full-Page ID-Readers kostenbesparend, omdat een Host (PC) niet meer overal benodigd zijn door de eigen “intelligente” verwerking van de documenten en barcodes.

Meer informatie

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden