SCANID lanceert nieuwe lijn ID-Readers voor inbouw in kiosken, automaten en kassasystemen

Harderwijk 1 september 2015 - SCANID lanceert de nieuwe AVD-560-UA, AVD-560-MDB inbouw ID-Readers.

De AVD-560 serie is opgebouwd rond de “guts” van de AVD-520 welke zich ruimschoots bewezen heeft als dé leeftijdscontrole oplossing in de Retail en Horeca.

Snelle Leeftijd En Documentcontrole

Aan de hand van nationale en internationale ID Kaarten, paspoorten en de Nederlandse plastic rijbewijzen wordt de leeftijd bij verkoop van leeftijdsgebonden producten door de AVD-560 vastgesteld. Met de toegepaste half-page techniek bent u dan ook verzekerd van een snelle en adequate leeftijdscontrole.

Unieke Inbouw- En Bevestigingsmogelijkheden

Om nog meer ruimte bij de kassa’s te besparen en op verzoek van haar klanten, heeft het onderdeel IDReaders een geheel nieuwe ruimtebesparende behuizing ontwikkeld. Met deze behuizing, voorzien van verschillende horizontale en verticale bevestigingspunten, zijn de mogelijkheden legio.

De AVD-560 kan zodoende bevestigd worden aan kassameubels, monitoren. Maar kan ook worden ingebouwd in bijvoorbeeld kiosks en informatie zuilen. De AVD-560 is leverbaar als stand-alone leeftijdscanner, maar tevens met een speciale kassakoppeling zoals bijvoorbeeld de AVD-540.

USB En UART

Standaard is de AVD-560 uitgevoerd met een USB en UART interface voor stroomvoorziening en communicatie met host systemen.

Multi Drop Bus

Naast de standaard USB interface heeft IDReaders ook een versie ontwikkeld welke kan communiceren via het Multi Drop Bus protocol (MDB). Hiermee wordt de AVD-560 ook geschikt voor inbouw in bijvoorbeeld vending machines.

Meer informatie

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Dit zal sluiten in 20 seconden