SCANID lanceert Docview Basic Software

Harderwijk – 16 Februari 2015, Na een gedegen, aan de praktijk getoetst, ontwikkelingstraject lanceert ScanID met trots de nieuwste Docview Basic software.

De Docview software is de natuurlijke opvolger van de in 2011 ontwikkelde AgecheckID software. Docview richt zich meer op het daadwerkelijk uitlezen en controleren van identiteitsdocumenten in de commerciële sector.

Automatische controle

De toenemende aandacht op het gebied van identiteitsfraude en het automatiseren van ID-controle resulteert in een toenemende vraag naar een adequate tool die gegevens van identiteitsdocumenten kan uitlezen en controleren.

Een van de krachten van de DocView software is de mogelijkheid gegevens te exporteren naar uw back-end software. Dit maakt automatiseren van uw proces vele malen makkelijker, zonder investering in een complexe ombouw.

Alle algoritmes en geavanceerde cryptografie om het ID-bewijs uit te lezen zijn immers aanwezig in de DocView software.

Identiteit en leeftijd

Docview Basic is ontwikkeld om ingezet te worden bij hotels, notarissen, terminals, casino´s, datacentra´s, olieterminals, gerechtsdeurwaarders, uitzendbureaus en vele andere venues waar snelle, adequate persoonscontrole van buitengewoon belang is.

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van ScanID rekening gehouden met de grote “installed-base” van AgecheckID systemen.

Daardoor is in Docview Basic de leeftijdscontrole volledig geïntegreerd als module.

Hiermee is Docview Basic voor locaties waar gecontroleerd wordt op zowel ID-bewijs als minimumleeftijd een adequate en welkome oplossing.

hardware

Zoals men van ScanID gewend is, werkt Docview Basic software probleemloos met alle ID-Readers welke door zowel ScanID als onze divisie IDReaders.nl geleverd worden.

meer informatie

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van Docview basic kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dit zal sluiten in 20 seconden