ScanID lanceert de nieuwste Ticket ID-Readers

De nieuwe Ticket ID-Readers, geschikt voor opbouw, paalmontage of desktop uitvoering, bouwen voort op de populaire OEM ATR 2xx Ticket ID-Readers.

Met een gelijkwaardig groot actief scangebied, als de OEM uitvoeringen, leveren de nieuwe Ticket ID-Readers een robuuste uitlezing van Barcodes, 2D codes, NFC/RFID en EMV betalingen.

De robuuste waterbestendige constructie, zonder bewegende onderdelen, is dan ook bestand tegen jarenlang openbaar toegankelijk gebruik.

Any Ticket ….. One Ticket ID-Reader

De nieuwe Ticket ID-Readers zijn ontworpen om NFC-Tickets, tokens en 1D/2D barcodes van mobiele telefoons, tablets, wearables, contactloze kaarten en papier in elke richting (360 graden) te lezen.

De Ticket ID-Readers bieden een bijzondere intuïtieve en snelle interface voor het lezen en schrijven van gegevens.

Het werkt met alle populaire contactloze kaarten – waaronder Mifare® (Classic®, Ultralight®, DESfire®, Plus) en Calypso®

No-Nonsense Installatie

De nieuwe Ticket ID-Readers bieden een ultieme no-nonsense installatie.

Ze hebben een kleine afmeting, laag profiel met keuzes voor paal-, opbouw- of desktop montage voor tal van toepassingen.

De robuuste waterbestendige behuizing en constructie zonder bewegende onderdelen, garanderen dan ook dat de Ticket ID-Reader jarenlang bestand is tegen openbaar toegankelijk gebruik.

Een 9-36V R10 voeding met standaard connectoren wordt meegeleverd.

Optioneel zijn er M12 connectoren leverbaar voor op voertuigen gebaseerde doorvoer toepassingen.

Gebruikers Feedback

Zichtbaar een veelkleurige RGB-lichtstrip (welke men zelf kan definiëren) en een geluidspieper.

Inzetbaar Voor Tal Van Toepassingen

De nieuwe Ticket ID-Readers zijn inzetbaar bij tal van toepassingen en applicaties waaronder:

Zelfbedieningskiosken, Bezoekersbeheer, Evenementen, Zwembaden, Vaccincertificaat controleren, Betalen via virtuele winkelkaart & opslag van eReceipts, Inchecken in het hotel, Bussen en touringcars, Trams, Metro en sneltrams, Tourniquets en poorten, Loyaliteitsprogramma’s etc.

Meer Informatie

Neem voor meer informatie, uitvoeringen en prijzen geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden