SCANID introduceert Agebuddy App voor Android

Harderwijk – 2 Januari 2019, Na een gedegen, aan de praktijk getoetst, ontwikkelingstraject lanceert ScanID de nieuwste Agebuddy App voor Android.

Agebuddy is ontwikkelt als antwoord voor de toenemende vraag van leeftijdscontrole op locaties waar een standaard ID-Reader of leeftijdscanner niet altijd inzetbaar is.

Door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde OCR en RFID engines in combinatie met een snelle en gebruiksvriendelijke gebruikers interface kan men snel en eenvoudig de leeftijd controleren met de mobiele telefoon.

Update 27-07-2020: De Agebuddy functionaliteit is geïntegreerd in Check4ID voor iOS en Android.
Klik hier voor meer informatie

Met Agebuddy kan men aan de hand van ID kaarten, Paspoorten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen, model 2014 en model 2018, de leeftijd vaststellen.

Leeftijdsgrenzen

Deze leeftijd wordt vergeleken met de leeftijdgrenzen welke men heeft ingesteld in Agebuddy en worden navenant weergegeven in rood, geel of groen.

Slim Scannen

Tevens is Agebuddy uitgerust met een “Slim Scannen” optie, waarbij alleen de noodzakelijke kenmerken van het ID bewijs worden gelezen om zo snel als mogelijk een resultaat te krijgen.

OCR en RFID

Agebuddy kan naast het lezen van de MRZ ook de RFID chip van het ID Bewijs benaderen en de kleurenfoto als resultaat laten zien, zodat u een nog betere controle hebt. Uiteraard dient uw mobiele telefoon dan wel te beschikken over NFC mogelijkheden.

meer informatie

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Dit zal sluiten in 20 seconden