Nieuwste Check4ID met NOW functies beschikbaar

Met de release van de nieuwe Check4ID voor Android en iOS zijn de NOW functionaliteiten voor iedereen beschikbaar in de Play Store en App Store.

De App is voorzien van onze laatste krachtige engines voor het lezen van MRZ, Barcodes en RFID Chip van identiteitsdocumenten. En zijn er nog meer “Near ICAO” documenten toegevoegd.

Ook is het lezen van zowel barcodes als MRZ in hetzelfde camera venster ingebouwd wat bijvoorbeeld het lezen van de Nederlandse moderne rijbewijzen aanzienlijk versneld.

Check4ID NOW Nu Voor Iedereen Beschikbaar

Met de NOW functionaliteit kan men zichzelf op afstand identificeren bij organisaties welke deze inzetten voor onboarding, pre-registratie en online leeftijdscontrole.

De functionaliteit wordt o.a. ingezet door Notarissen, uitzendbureaus, webwinkels en HR organisaties, waarbij klanten éénmalig via een authorisatie code en eigen ID Bewijs zich kunnen indentificeren.

Hiermee is het e-mailen of kopieren van ID Bewijzen niet meer nodig, daar de organisaties de voor hen noodzakelijke gegevens ontvangen.

Klanten kunnen gratis de Check4ID App downloaden en kunnen zonder account of abonnement in slechts vier stappen de verificatie via de NOW functionaliteit uitvoeren.

Krachtige “Engines” = Snel Resultaat

De nieuwste Check4ID voor Android en iOS is uitgevoerd met onze laatste ontwikkelde “engines” welke de barcodes, MRZ en RFID/NFC chip lezen en verwerken.

Tevens kan men in hetzelfde camera venster zowel de MRZ als barcodes scannen.

Zo kan men bij de Nederlandse rijbewijzen de QR code scannen i.p.v. de MRZ wat de snelheid van verwerken en gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de NOW functionaliteit en de Check4ID App geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden