Identificatie in vier stappen met foutloze gegevens

Voorkom de risico's van het rondzenden van kopieën van identiteitsdocumenten

In vier stappen kan uw klant zelf zich veilig en snel op afstand bij u identificeren.

Met onze nieuwe NOW functionaliteit in Check4ID.

Vaststellen Identiteit

Voor veel organisaties is het een verplichting om de identiteit van een persoon te verifiëren en bepaalde persoonsgegevens te documenteren.

Dit kan vanwege de huidige COVID-19 situatie een tijdrovende procedure zijn, vooral als u vanwege deze situatie de persoon niet persoonlijk kunt ontmoeten.

Delen van het identificatie en verificatie proces (en in sommige gevallen zelfs het gehele proces) worden dan ook op afstand uitgevoerd.

Waarbij kopieën van identiteitsbewijzen vaak per post of e-mail naar de organisaties worden gestuurd voor verwerking.

Naast dat het overnemen van de gegevens tijdrovend en foutgevoelig is, zijn er bij het verzenden van kopieën van identiteitsbewijzen behoorlijk wat risico’s.

Check4ID NOW

Met Check4ID NOW kunnen organisaties hun identificatie- en verificatieproces automatiseren. Tevens kan hiermee de verwerking worden versneld en worden handmatige verwerkingsfouten en risico’s verminderd.

Het enige wat uw klant benodigd is, is een moderne iPhone of Android telefoon met internet verbinding en zijn of haar paspoort, ID kaart of rijbewijs voorzien van een NFC chip.

Uw klant kan Check4ID NOW gratis downloaden en installeren op zijn of haar smartphone vanuit de App Store of Play Store.

Snel Resultaat In Vier Eenvoudige Stappen

aUTORISATIE

Uw klant scant als eerste met Check4ID NOW de autorisatiecode welke u per e-mail heeft toegestuurd of opent de autorisatie link.

CONTROLE

Uw klant ziet de gegevens van uw organisatie en ziet tevens of hij of zij de identificatie met de smartphone kan uitvoeren.

SCAN

Daarna scant uw klant zijn of haar identiteitsbewijs. Vervolgens worden de gewenste controles op het identiteitsbewijs uitgevoerd.

RESULTAAT

Na de uitgebreide documentcontroles wordt het resultaat getoond en kan uw klant de gegevens aanvullen en versturen.

Conversie En Gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van de NOW functionaliteit binnen Check4ID en de aanmaak en verwerking van de autorisatiecodes hebben wij zeer nauw gekeken naar het proces van aanmaken, scannen, controleren en verwerken.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het leveren van hard- en software voor het verwerken en scannen van identiteitsdocumenten en de wetenschap van de vele verschillende mobiele telefoons welke in omloop zijn, is er door ons dan ook veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

meer informatie

Neem voor meer informatie over Check4ID NOW en de vele mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden