IDB-221 Leeftijdscanner steeds meer ingezet

Steeds meer nationale en internationale fabrikanten van vendingmachines zetten de nieuwe IDB-221 in als leeftijdscanner voor leeftijdscontrole.

Door de geavanceerde half-page uitleestechniek in combinatie met software, leest de IDB-221 nationale- en internationale ID-kaarten, paspoorten én de Europese rijbewijzen voorzien van een NFC chip.

Snel en Adequaat

De IDB-221 leest de MRZ van de identiteitsbewijzen en controleert deze met de in de chip aanwezige digitale MRZ om vervalsingen tegen te gaan.

Door alleen de gegevens benodigd voor het vaststellen van de leeftijd te verwerken, is de IDB -221 een snelle oplossing voor leeftijdscontrole, bij verkoop van leeftijdsgebonden producten, waaronder tabak en alcohol.

Daarnaast is de IDB-221 een privacy vriendelijke oplossing, omdat alleen de leeftijd en het controle resultaat worden gecommuniceerd.

Snelle Integratie

De IDB-221 wordt geleverd met een functionele “bracket” voor inbouw op opbouw van de leeftijdscanner.

Daarnaast wordt optioneel de Docview Studio Age software voor Windows meegeleverd waarbij men alleen de controles en leeftijd via XML of JSON dient te verwerken.

Tevens is er optioneel een SDK beschikbaar voor identiteitsdocumenten welke voldoen aan de internationale ICAO-9303 standaard.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de IDB-221 Leeftijdscanner en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden