ID-Readers en Docview Studio voor Belgische eID kaarten

Naast het lezen en verwerken van de MRZ en NFC chip van paspoorten, ID-Kaarten, Visa's en Nederlandse rijbewijzen zijn de Belgische eID kaarten in Docview Studio software als module toegevoegd.

Hiermee worden de gegevens, welke in de contact chip van de Belgische eID staan, uitgelezen. En wordt zowel versie 1.7 als de nieuwe 1.8 versie van deze chip ondersteund.

Tevens zijn de hybride ID-Readers, waaronder de AVD-340AVD-900AVD-410 en AVD-7050 geschikt om naast de ICAO documenten ook de Belgische eID te lezen.

Gegevens In De Contact Chip

Bij de Belgische eID kaart staan de belangrijkste gegevens om digitaal te lezen en te verwerken in de contact chip.

Om deze chip te benaderen dient deze fysiek in contact te zijn met de uitleesunit van een ID-Reader.

Dit is anders dan bij ICAO documenten waarbij de chip een zogenaamde contactloze chip is, welke niet fysiek contact dient te hebben met de uitleesunit.

Daarnaast is het protocol om deze contact chip te benaderen (ISO 7816) anders, dan bij de ICAO documenten en is de datastructuur niet conform de ICAO 9303 standaard.

Belgische EID Add-On Voor Docview Studio Software

Mede op verzoek van onze klanten heeft ScanID een Add-On voor Docview Studio ontwikkeld, waarmee men naast de ICAO documenten, ook de Belgische eID kan lezen en verwerken.

Tevens is er een output plug-in voor Docview Studio beschikbaar (JSON/XML/PDF) welke de gegevens van de Belgische eID ondersteund.

Hybride ID-Readers Geschikt Voor Belgische EID

Met onze Hybride Half-Page ID-Readers, waaronder de AVD-340AVD-900AVD-410 kunt u naast de ICAO documenten, waaronder paspoorten, ID Kaarten en Visa’s ook de Belgische eID te lezen.

Daarnaast hebben wij voor onze Full Page ID-Readers, waaronder de AVD-6800AVD-6810 en AVD-6850 een uitbreidingsmodule waarmee de Belgische eID Kaart gelezen kan worden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de Belgische eID, Docview Studio Software en hybride ID-Readers contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden