ID Bewijzen snel lezen en controleren met Half-Page ID-Readers

Met de Half-Page ID-Readers kunt u snel en eenvoudig nationale en internationale ID Kaarten, paspoorten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen (model 2014 en 2018) lezen en controleren.

De Half-Page ID-Readers zijn volledig compatibel met Docview Studio software maar kunnen ook met behulp van een optionele SDK direct geïntegreerd worden in uw eigen applicatie.

Snelle Gegevens Verwerking

Met de Half-Page ID-Readers heeft u een kostenbesparende oplossing om snel de gegevens van de identiteitsdocumenten te controleren en te communiceren met u eigen CRM of back-end oplossing.

Vooral op locaties waar gegevensverwerking voor registratie, toegang- en leeftijdscontrole van belang zijn is de inzet van de Half-Page ID-Readers een keuze van vele organisaties in tal van sectoren.

Afhankelijk van toepassing en type identiteitsdocumenten zijn er verschillende Half-Page ID-Readers in zowel Desktop uitvoering als mobiel of inbouw beschikbaar.

Een Half-Page Engine bestaat uit zes vaste camera’s en heeft verschillende uitvoeringen afhankelijk van het type identiteitsdocument. Wij passen de ID3 toe voor alle ID Bewijzen.

Waarom Half-Page Techniek

De Full-Page techniek werd in de loop der jaren goedkoper, waardoor de Half-Page techniek vaak niet werd doorgezet door de vooraanstaande fabrikanten, die apparatuur leveren aan overheidsinstellingen, vliegvelden en dergelijke.

ScanID heeft dit oude concept geadopteerd, doorontwikkeld en toegepast in onder andere haar leeftijdscanners. Maar ook uitgebreid met het lezen van de RFID/NFC chip.

Hierdoor is een zeer betrouwbare, maar tegelijk zeer betaalbare ID-Reader ontwikkeld welke aan de hand van paspoorten, ID-kaarten, maar ook de Nederlandse rijbewijzen de gegevens uitleest en controleert.

meer informatie

Alleen al in Nederland zijn meer dan 5000 Half-Page ID-Readers dagelijks actief, wenst u meer informatie neem gerust contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden