Het nieuwste van het nieuwste met de AVD-6800

Na een gedegen ontwikkeltraject, waarbij wij niet over één nacht ijs zijn gegaan, introduceren wij met gepaste trots onze nieuwe Full-Page ID-Readers.

Het ultra-snel lezen van allerhande nationale en internationale identiteitsdocumenten levert tijd- en kostenbesparingen op.

De nieuwe AVD-6800 serie is volledig compatibel met Docview Studio en Check4ID voor Windows.

Ultra Modern

De AVD-6800 is een ultramoderne Full-Page ID-Reader met meerdere belichtingen voor document en echtheidscontrole en de mogelijkheid om 1D en 2D Barcodes uit te lezen vanaf smartphones, wearables, tablets en papier.

Vanaf het begin is de AVD-6800 ontworpen om hoge prestaties te leveren en combineert het een esthetisch aantrekkelijk ontwerp met maximale flexibiliteit om het de ideale keuze te maken voor bijna elke documentcontrole toepassing.

Plug & play

De AVD-6800 is 100% Windows compatibel, er zijn geen aparte drivers benodigd.

hoge resolutie

Met zijn hoge Dpi behoort de
AVD-6800 tot de top van de
ID-Scanners.

innovatief

Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om meerdere ongecomprimeerde afbeeldingen met hoge resolutie (zichtbaar, IR en UV) vast te leggen.

In vergelijking met bestaande ID-Scanners wordt de transactietijd aanzienlijk verkort, wat productiviteit en kostenbesparingen oplevert.

UV-Image van

AVD-6500

UV-Image van

AVD-6850

laatste standaard

De AVD-6800 blijft bliksemsnelle MRZ-decodering leveren, terwijl tegelijkertijd RFID / NFC gegevens worden gelezen van identiteitsdocumenten, inclusief de nieuwe identiteitsbewijzen die voldoen aan de allernieuwste ICAO LDS-normeringen.

Bovendien zorgt het hoogwaardige lezen van 1D / 2D barcodes vanaf smartphones, tablets en papier ervoor dat de AVD-6800 een rijke set aan functionaliteiten levert.

eenvoudige integratie

De AVD-6800 werkt zonder externe voeding via USB 3.0

snel uitbreidbaar

De AVD-6800 kan met zijn innovatieve “drop-in” uitbreidingsdock ook contact-smartcards (Belgische eID) en magneetstrips lezen.

Ergonomie En Gebruiksgemak

Het ontwerp van de AVD-6800 onderscheidt zich van andere Full-Page ID-Readers en maakt zowel desktopgebruik als eenvoudige en elegante integratie in toonbank- en kiosk mogelijk.

De innovatieve en unieke documentgeleiders zorgen ervoor dat zelfs de meest gebruikte identiteitsdocumenten snel over het glas glijden.

Hierdoor worden gebogen hoeken gemakkelijker naar beneden gehaald voor een perfecte leesbaarheid van de identiteitsbewijzen.

meer informatie

Benieuwd naar onze nieuwe lijn van Full Page ID-Readers en de vele mogelijkheden?

neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden