Docview Studio compatible met IDPMS van Amadeus

Steeds meer Hotels gaan over tot het digitaal controleren van identiteitsbewijzen voor hun klanten- en bezoekersregistratie.

ScanID maakt inchecken en registreren snel, gemakkelijk en kosten-efficiënt. En is ook direct, via Docview Studio, te integreren met uw bestaande systeem of back-end.

Maakt u gebruik van IDPMS van Amadeus (voormalig Itesso), dan is de koppeling tussen Docview Studio en IDPMS, via een Plug-In beschikbaar.

Specifieke ontwikkeling

Met onze ID-Reader systemen en specifiek door ons ontwikkelde plug-in voor DocView Studio software kunt u snel en eenvoudig uw gasten inchecken of uw bezoekers registeren.

Onze oplossingen zijn bijvoorbeeld snel te combineren met uw PMS (Property Management Software) of eigen back-end software (XML/JSON).

Na controle van het Paspoort of ID Kaart worden de gegevens automatisch, via een optionele plug-in, in uw software geïmporteerd.

Kopie ID Bewijs overbodig

Het maken van een kopie van het ID Bewijs, wat feitelijk wettelijk niet mag, is hiermee overbodig. Daarnaast worden alleen die gegevens geëxporteerd, welke u volgens de richtsnoeren van het AP mag verwerken.

Zo wordt onder andere standaard het BSN nummer afgeschermd en niet verwerkt

Voorkomt fouten en misverstanden

Ook voorkomt de oplossing van ScanID fouten bij invoer en behoeft uw gast niet meer het incheck of registratie formulier in te vullen, een handtekening volstaat.

Alle nationaliteiten

Met de oplossingen van ScanID kunt u alle nationale en internationale Paspoorten, ID-Kaarten en Verblijfsvergunningen, welke voldoen aan de ICAO standaard, lezen en verwerken

Meer informatie

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden