Docview Studio 3.0 nu beschikbaar

Met de nieuwe functionaliteiten in Docview Studio 3.0 bent u voorbereid op de toekomst. Deze versie is een grote update waarin zowel belangrijke nieuwe features zijn toegevoegd als bestaande onderdelen van flinke updates voorzien zijn.

Niet alleen is er onder de motorkap het een en ander van updates voorzien, maar ook zijn er enkele mooie nieuwe features toegevoegd welke niet alleen de mogelijkheden van Docview Studio flink uitbreiden

maar ook uw workflow nog meer versnellen en u meer opties voor integratie geeft.

Automatische barcode herkenning en verwerking

Bij gebruik van Full-Page ID-Readers kan Docview Studio nu volledig automatisch en gelijktijdig ook allerhande barcodes scannen en verwerken. Niet alleen krijg u automatisch alle relevante data van barcodes live binnen in uw output, maar tevens is het hiermee mogelijk om ook specifieke soorten code inhoud te herkennen en verwerken. 

Hierbij valt o.a. te denken aan het automatische herkennen en verwerken van de QR-code met het BSN op de nieuwe Nederlandse ID Kaarten. Zo krijgt u gewoon zonder extra handelingen of acties al uw info op de plek waar u ze hebben wilt. 

Ondersteuning voor e-ID kaarten zoals populair in België

Docview Studio is in staat om automatische alle op het systeem aangesloten contact readers te monitoren op Belgische e-ID kaarten. U hoeft niet extra verbinding te leggen met een reader of deze te selecteren. Docview Studio herkent alle e-ID compatible contact readers en leest en verwerkt automatische de door u gewenste informatie van het e-ID.

De weergave en output van de gelezen informatie is gelijk aan de weergave en output welke u gewend bent en is daarmee dus naadloos aan te sluiten op uw eigen systeem. 

Corona QR-Code Certificaat en Document vergelijking

Docview Studio leest, verifieerd en authentiseert verschillende soorten Corona QR-Codes, waaronder de Europese Digital Green Certificate QR-codes en de Nederlandse Corona Check QR-Codes.

Als na verificatie en authenticatie blijkt dat het om een geldige code gaat wordt de ingesloten informatie toegevoegd aan de informatie van uw document en vind er automatische een vergelijking plaats om te zien of het om dezelfde persoon gaat.

Op deze manier weet u zeker dat een Corona QR-Code geldig is en bij de juiste persoon hoort.

toekomst

Om Docview Studio ook in de toekomst aan de top te houden zijn er onder de motorkap al een hoop voorbereidingen getroffen.

Zo heeft deze versie verbeterde Windows 10 en Windows 11 ondersteuning. Hou vooral deze site in de gaten om te zien hoe Docview Studio binnenkort nog toekomst bestendiger wordt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de nieuwe Docview Studio 3.0 en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden