De All-In-One Covid Pass Verifier voor Windows vanaf 249,- Euro

De geldende regels voor de corona toegangscontrole worden regelmatig aangepast aan de pandemische situatie. Het kabinet doet dit om een veilige toegang tot horeca, bedrijven, sportevenementen, concerten en nog veel meer te garanderen.

Daarnaast worden, mede vanwege frauduleuze Corona QR Codes, dagelijks de controles en verificaties op juiste en geldige Corona QR Codes aangepast.

Met de All-In-One Covid Pass Verifier voor Windows worden deze wijzigingen automatisch gevolgd en is het dé tool om snel de controles adequaat uit te voeren.


Vaststellen Echtheid Van De Corona QR-Code = Authenticatie

De All-In-One Covid Pass Verifier voor Windows ondersteunt het Europese digitale COVID-certificaat welke gebruikt wordt door de lidstaten van de Europese Unie.

Daarnaast worden de lokale Corona-certificaten zoals het Nederlandse CTB, de Belgische Covid Safe Ticket, Engelse NHS Domestic Code en Franse 2D-Doc-code / Pass Sanitiare ondersteund.

Meer certificaten zijn op aanvraag mogelijk.

Blokkeren Van Frauduleuze Corona QR Codes

Het Ministerie van VWS maakt jacht op de frauduleuze Corona QR Codes waarmee men tracht binnen te komen bij locaties waar men voor toegang een CTB (Corona Toegang Bewijs) moet laten scannen.

De laatste tijd zijn dan ook al diverse verkopers van valse QR-codes door de mand gevallen. Waaronder medewerkers van de GGD welke illegale QR-Codes verkochten.

Steeds meer Nederlandse en Europese QR-codes worden dan ook op de zogenaamde “deny list” gezet. De All-In-One Covid Pass Verifier houdt deze zwarte lijst met geblokkeerde codes dan ook automatisch bij.

Het Hart Van De CheckScan Producten

De All-In-One COVID Pass Verifier is het hart van onze CheckScan productlijn en is leverbaar als authenticator van Corona QR Codes.

Maar ook als Add-On van Docview Studio en in de uitvoeringen van CheckScan in combinatie met allerhande 2D Imagers en ID-Readers.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Covid Pass Verifier en de aanverwante producten geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden