CR-5200 2D Imager de snelle presentatie scanner

Ongeëvenaarde leesprestaties voor uw POS- en ID-scan workflows

De CR-5200 helpt bij het afrekenen door te voorzien in het snel lezen van een verscheidenheid aan 1D en 2D barcodes op verschillende media, waaronder verpakte consumentengoederen, klantenkaarten, bonnen, en zelfs schemerige smartphoneschermen.

De CR-5200 is compatibel met Docview Studio en is uitermate geschikt voor het lezen van de Nederlandse, Engelse en Europese hoge resolutie Corona QR Codes.

Snelle Verwerking Van Barcodes

Het lezen van barcodes moet uiterst eenvoudig zijn, vooral op het punt van verkoop of bijvoorbeeld bij toegang van evenementen.

Een positieve consumentenervaring is van het grootste belang en één van de drijvende krachten achter een goede koop of bezoekers ervaring is de snelheid bij het afrekenen of in-checken.

Deze snelheid komt met de handsfree bediening, zodat men snel items met beide handen, in elke richting kan presenteren aan de CR-5200.

De CR-5200 leest gemakkelijk kleine, grootte, contrast-arme en beschadigde barcodes op elk type oppervlak, inclusief verlichte schermen van mobiele apparaten.

Ingezet Bij Het Snel Lezen Van De Corona QR Codes Bij Toegang

De CR-5200 wordt ook in combinatie met CheckScan ingezet voor het snel lezen van de Corona QR Codes waarbij de bezoeker zelf zijn of haar QR code in de Coronacheck App of papier kan scannen.

Hierbij wordt de vergelijking met de gegevens van het identiteitsbewijs versneld en worden wachtrijen zoveel als mogelijk voorkomen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de CR-5200 en mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden