AVD-540 snel gekoppeld aan de kassa voor leeftijdscontrole

De AVD-540 leeftijdscanner is voorzien van onze nieuwste technische ontwikkelingen en kan snel aan de (zelf scan) kassa gekoppeld worden voor adequate leeftijdscontrole.

De AVD-540 kan zowel stand-alone, als gekoppeld aan een kassa systeem, de leeftijd snel en eenvoudig bepalen aan de hand van paspoorten, id-kaarten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen.

sinds 2015

De AVD-540 is op verzoek van enkele supermarktketens in 2015 door ons ontwikkeld als een spin-off van de bekende AVD-520 Leeftijdscanner.

Als eerste werd er gekoppeld op het StoreMate kassa platform van Toshiba-Tec, waarbij de AVD-540 de gewenste gegevens voor leeftijdscontrole communiceert met dit platform.

De afgelopen vijf jaar hebben verschillende organisaties de AVD-540 dan ook massaal ingezet of de AVD-540 alvast voor toekomstige ontwikkelingen aangekocht.

Vernieuwde Interface

In 2020, mede ingegeven door de huidige situatie rond om de corona, hebben steeds meer organisaties maatregelen genomen, waaronder zelfscan kassa’s. En is er een toename van systemen welke zelfstandig door de klant bediend kunnen worden.

Met de ontwikkeling van de nieuwste AVD-400 en AVD-410 hebben wij dan ook de AVD-540 vernieuwd en de interface met bijvoorbeeld kassa systemen verbeterd, zodat de AVD-540 ook bij enkelvoudige opstellingen snel geïntegreerd kan worden.

Snel en Eenvoudig

Uw klant kan eenvoudig zelf zijn of haar identiteitsbewijs scannen en krijgt binnen enkele seconden het resultaat.

De privacy van uw klant is gewaarborgd omdat de AVD-540 absoluut geen gegevens opslaat of extern verwerkt.

In combinatie met de kassakoppeling wordt alleen de voor leeftijdscontrole benodigde info gecommuniceerd.

Flexibel in te stellen

Standaard staat de AVD-540 ingesteld op de huidige alcohol- en tabaksleeftijd van 18 jaar.

De AVD-540 kan via USB gekoppeld worden op kassa systemen welke werken op het besturingsysteem Windows, Linux of Android

Neem voor MacOS contact met ons op.

meer informatie

Neem voor meer informatie over de AVD-540, interface en integratie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden