All-In-1 Mobiele ID-Reader

De nieuwe All-in-1 mobiele ID-Reader voor het snel en mobiel verwerken van identiteitsdocumenten, smartcards en vingerafdrukken.

Met de AVD-340 welke snel gekoppeld kan worden met smartphone, tablet of laptop kan men eenvoudig de MRZ en NFC chip lezen van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen.

Daarnaast ondersteund de AVD-340 smartcards conform de ISO-7816 waaronder de Belgische eID.

Half-Page Een Bewezen Uitleestechniek

De AVD-340 gebouwd rond de half-page engine, welke ook toegepast wordt in de AVD-520 en AVD-800, leest snel allerhande nationale en internationale identiteitsbewijzen en verwerkt de gegevens van de MRZ en NFC chip.

De AVD-340 kan gekoppeld worden met Android smartphones en tablets, maar ook met laptops en computers met het besturingsysteem Windows, Linux of MacOS.

Een SDK (Software Development Kit) is optioneel beschikbaar om deze AVD-340 naar eigen wens te koppelen met eigen ontwikkelde software oplossingen.

All-In-1 In Een Klein Formaat

Met zijn afmetingen van 194x75x28mm bevat de AVD-340 een MRZ Scanner, een RFID/NFC reader, een contact (smartcard) reader en een fingerprint scanner.

de AVD-340 brengt mobiliteit naar ID-controle toepassingen die voorheen beperkt waren tot de vaste opstellingen. Daarnaast biedt de AVD-340 de ideale combinatie in termen van grootte, stroomverbruik, levensduur en eigendomskosten.

meer informatie

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden