Hardware & Software
Jan 21

De nieuwste Update van Docview Studio 3.0 is beschikbaar met o.a. aangepaste Nederlandse Corona QR Code (CTB) controle en verwerking.

In de nieuwste update zijn de recente wijzigingen welke de Nederlandse overheid heeft doorgevoerd in de structuur en beveiliging van de Corona QR code verwerkt.

Daarnaast zijn de certificaten en zogenoemde “Block-List” voorzien van een nieuwe update methode, zodat deze telkens up-to-date zijn.

Hardware & Software
Jan 17

Snel de leeftijd van klanten en bezoekers controleren met de Check4ID app voor Android en iOS wordt in tal van branches steeds meer ingezet.

Met functies waaronder "Slim Scannen", detectie van "doorgeven" en het juist vaststellen van de leeftijd, aan de hand van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen, maakt van Check4ID Age op uw mobiele telefoon een modern leeftijdscontrole systeem.

Tijdelijk drie apparaten op één account voor dezelfde prijs

Lees meer...

Hardware & Software
Dec 6

De geldende regels voor de corona toegangscontrole worden regelmatig aangepast aan de pandemische situatie. Het kabinet doet dit om een veilige toegang tot horeca, bedrijven, sportevenementen, concerten en nog veel meer te garanderen.

Daarnaast worden, mede vanwege frauduleuze Corona QR Codes, dagelijks de controles en verificaties op juiste en geldige Corona QR Codes aangepast.

Met de All-In-One Covid Pass Verifier voor Windows worden deze wijzigingen automatisch gevolgd en is het dé tool om snel de controles adequaat uit te voeren.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 22

Met de modulair ontwikkelde AVD-6850 Full Page ID-Reader, kunnen we "operators" voorzien van een naadloze integratie in kiosken, balies en poorten.

Niet voor niets is deze ID-Reader wereldwijd op tal van locaties en vliegvelden geïnstalleerd bij in-check terminals, boarding gates en bagage afgifte punten.

Ook in de commerciële sector wordt de AVD-6850 op steeds meer locaties ingezet bij controle van identiteitsdocumenten en registratie, waaronder casino's, notarissen, hotels, zorgverleners en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 19

Onze kleinste ID-Reader, de AVD-315, wordt door steeds meer Nederlandse en Belgische fabrikanten in vendingmachines ingebouwd. Vaak ingezet voor de verplichte leeftijdscontrole bij verkoop van leeftijdsgebonden producten.

De AVD-315 ondersteund zowel het lezen van de MRZ als de RFID chip van de identiteitsdocumenten welke voldoen aan de internationale ICAO-9303 standaard en heeft derhalve vele controle en authenticatie mogelijkheden.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 15

Gebruiksgemak voor bezoekers en operators stonden centraal in het ontwerp van de nieuwe AVD-7500 Full Page Hybride ID-Reader. Het kleurenscherm geeft tekst en instructiepictogrammen weer om de gebruikerinteractie te versterken.

Feedback naar de bezoeker wordt tevens gegeven door de heldere LED's langs de zijkanten van het scherm plus een luid geluidsignaal.

De AVD-7500 kan zowel als desktop als inbouw worden ingezet en leest tal van barcodes en identiteitsdocumenten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hardware & Software
Nov 8

Mede gezien de huidige ontwikkelingen en het op steeds meer plaatsen invoeren van de controle van de Coronapas (CTB), heeft ScanID besloten om de licentiekey van haar CheckScan producten Basic en Normal te verlengen tot 1 Mei 2022.

De huidige gebruikers van CheckScan kunnen de verlenging gratis aanvragen, nieuwe gebruikers krijgen bij bestelling de aangepaste licentiekey.

Neem voor meer informatie contact met ons op of klik hier...

Hardware & Software
Nov 6

Met de release van de Docview Docuspect Editie en de nieuwe Docuspect Server heeft het team van ScanID ook een nieuwe website gelanceerd voor dit nieuwe baanbrekende product.

Docuspect is onze nieuwste generatie Inspectie, Verificatie en Authenticatie software, welke in combinatie met DocView Studio een totaaloplossing biedt aan organisaties welke, al dan niet vanwege de wetgeving, identiteitsbewijzen dienen te controleren en te verifiëren.

Klik hier om naar de nieuwe website te gaan

Hardware & Software
Oct 18

Voorkom wachtrijen en oponthoud bij toegang van evenementen en horeca met de CovidPassScan software voor Windows in combinatie met de CR-950 of CR-5200 2D Imagers.

CovidPassScan voor Windows geeft dezelfde resultaten als de CoronaCheck Scan App voor Android en iOS, echter maakt het gebruik van 2D Imagers, welke specifiek ontwikkeld zijn, voor het snel scannen van QR codes in logistiek en retail.

Daarnaast voorkomt de oplossing dat niet iedere controleur een CoronaCheck Scan App op zijn of haar "privé" telefoon moet installeren en het leeglopen van de batterij van de telefoon.

Lees meer...

Hardware & Software
Oct 7

Met behulp van de modernste OCR algoritmes en computervisietechnologie kunt u met Docuspect gegevens extraheren en elk type identiteitsdocument inspecteren.

Met Docuspect kunt u ook de gegevens uit de zogenaamde "Visual Inspection Zone" (VIZ) van identiteitsdocumenten lezen en deze, in combinatie met de MRZ en NFC Chip gegevens, ter verwerking doorgeven.

Daarnaast kunt u veiligheidscontroles uitvoeren, ongeacht of een document een MRZ- of RFID-chip bevat.

Lees meer...