Hardware & Software
May 10

Met de release van de nieuwe Check4ID voor Android en iOS zijn de NOW functionaliteiten voor iedereen beschikbaar in de Play Store en App Store.

De App is voorzien van onze laatste krachtige engines voor het lezen van MRZ, Barcodes en RFID Chip van identiteitsdocumenten. En zijn er nog meer "Near ICAO" documenten toegevoegd.

Ook is het lezen van zowel barcodes als MRZ in hetzelfde camera venster ingebouwd wat bijvoorbeeld het lezen van de Nederlandse moderne rijbewijzen aanzienlijk versneld.

Lees meer...

Hardware & Software
Apr 18

De nieuwe Ticket ID-Readers, geschikt voor opbouw, paalmontage of desktop uitvoering, bouwen voort op de populaire OEM ATR 2xx Ticket ID-Readers.

Met een gelijkwaardig groot actief scangebied, als de OEM uitvoeringen, leveren de nieuwe Ticket ID-Readers een robuuste uitlezing van Barcodes, 2D codes, NFC/RFID en EMV betalingen.

De robuuste waterbestendige constructie, zonder bewegende onderdelen, is dan ook bestand tegen jarenlang openbaar toegankelijk gebruik.

Lees meer...

Hardware & Software
Mar 28

Ook het nieuwe kabinet zet weer in op een strengere handhaving van de leeftijdsgrens bij verkoop van leeftijdsgebonden producten, waaronder tabak en alcohol.

Met de Check4ID Age App welke specifiek voor leeftijdscontrole, aan de hand van ID bewijzen, de leeftijd kan controleren kan men de eigen mobiele telefoon gebruiken als leeftijdscanner.

Nu tijdelijk voor 99 Euro exclusief BTW en geschikt om tot drie mobiele toestellen (Android en Iphone) tegelijk in te zetten bij toegang, terrassen, evenementen etc.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 10

Na een gedegen ontwikkeltraject, in combinatie met de jarenlange praktijk ervaringen in leeftijdscontrole systemen, is de nieuwe stand-alone IDA-500 Leeftijdscanner met NFC functionaliteit een feit.

Waar de oudere systemen, waaronder de succesvolle AVD-520 en AVD-540 met OCR (MRZ) werkten, is de IDA-500 een volledige intelligente ID-Reader welke de benodigde gegevens voor leeftijdcontrole uit zowel de MRZ als de NFC chip van de ID Bewijzen haalt.

De IDA-500 voert kruiscontroles en verificatie van ID bewijzen volledig autonoom uit. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hardware & Software
Jan 21

De nieuwste Update van Docview Studio 3.0 is beschikbaar met o.a. aangepaste Nederlandse Corona QR Code (CTB) controle en verwerking.

In de nieuwste update zijn de recente wijzigingen welke de Nederlandse overheid heeft doorgevoerd in de structuur en beveiliging van de Corona QR code verwerkt.

Daarnaast zijn de certificaten en zogenoemde “Block-List” voorzien van een nieuwe update methode, zodat deze telkens up-to-date zijn.

Hardware & Software
Jan 17

Snel de leeftijd van klanten en bezoekers controleren met de Check4ID app voor Android en iOS wordt in tal van branches steeds meer ingezet.

Met functies waaronder "Slim Scannen", detectie van "doorgeven" en het juist vaststellen van de leeftijd, aan de hand van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen, maakt van Check4ID Age op uw mobiele telefoon een modern leeftijdscontrole systeem.

Tijdelijk drie apparaten op één account voor dezelfde prijs

Lees meer...

Hardware & Software
Dec 6

De geldende regels voor de corona toegangscontrole worden regelmatig aangepast aan de pandemische situatie. Het kabinet doet dit om een veilige toegang tot horeca, bedrijven, sportevenementen, concerten en nog veel meer te garanderen.

Daarnaast worden, mede vanwege frauduleuze Corona QR Codes, dagelijks de controles en verificaties op juiste en geldige Corona QR Codes aangepast.

Met de All-In-One Covid Pass Verifier voor Windows worden deze wijzigingen automatisch gevolgd en is het dé tool om snel de controles adequaat uit te voeren.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 22

Met de modulair ontwikkelde AVD-6850 Full Page ID-Reader, kunnen we "operators" voorzien van een naadloze integratie in kiosken, balies en poorten.

Niet voor niets is deze ID-Reader wereldwijd op tal van locaties en vliegvelden geïnstalleerd bij in-check terminals, boarding gates en bagage afgifte punten.

Ook in de commerciële sector wordt de AVD-6850 op steeds meer locaties ingezet bij controle van identiteitsdocumenten en registratie, waaronder casino's, notarissen, hotels, zorgverleners en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 19

Onze kleinste ID-Reader, de AVD-315, wordt door steeds meer Nederlandse en Belgische fabrikanten in vendingmachines ingebouwd. Vaak ingezet voor de verplichte leeftijdscontrole bij verkoop van leeftijdsgebonden producten.

De AVD-315 ondersteund zowel het lezen van de MRZ als de RFID chip van de identiteitsdocumenten welke voldoen aan de internationale ICAO-9303 standaard en heeft derhalve vele controle en authenticatie mogelijkheden.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 15

Gebruiksgemak voor bezoekers en operators stonden centraal in het ontwerp van de nieuwe AVD-7500 Full Page Hybride ID-Reader. Het kleurenscherm geeft tekst en instructiepictogrammen weer om de gebruikerinteractie te versterken.

Feedback naar de bezoeker wordt tevens gegeven door de heldere LED's langs de zijkanten van het scherm plus een luid geluidsignaal.

De AVD-7500 kan zowel als desktop als inbouw worden ingezet en leest tal van barcodes en identiteitsdocumenten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.