Hardware & Software
May 25

Met de Europese verordering 2019/1157 worden de Identiteitsdocumenten van alle aangesloten Europese landen voorzien van extra beveiligingskenmerken en biometrische gegevens, waaronder vingerafdrukken.

Met de mobiele AVD-340 ID-Reader zijn organisaties dan ook voorbereid om mobiel en professioneel de identiteitsbewijzen te lezen, te verifïeren en te verwerken.

Voor de AVD-340 welke werkt met Android, Windows, MacOS en Linux is tevens een optionele SDK beschikbaar om deze te integreren in eigen ontwikkelingen en applicaties.

Lees meer...

Technologie
May 10

Het afgelopen jaar is het online identificeren via een video verbinding bij tal van bedrijven en instellingen enorm gegroeid als verificatie en legalisatie methode.

Met behulp van de gescande pasfoto uit het identiteitsdocument kunt u "live" het gezicht van de bezitter van het identiteitsbewijs verifiëren.

Bij tal van acties waarbij legalisatie van belang is, zoals inschrijven, afsluiten van abonnementen, openen van dossiers etc. is deze verificatie snel en eenvoudig uit te voeren.

Lees meer...

Hardware & Software
May 3

Met de nieuwe steriele CR-7020 behuizing met extra batterij, maakt u in een handomdraai van uw iPhone 8 of SE 2e generatie, een heuse barcode scanner voor het lezen van de QR code van het Corona paspoort.

Met de snel verwisselbare batterij kunt u de gehele dag door blijven scannen zonder de iPhone telkens op te laden, en wordt de iPhone volledig beschermd.

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Mar 22

Uiterlijk 2 augustus 2021 wordt de nieuw vormgegeven Nederlandse identiteitskaart met vingerafdrukken en BSN in QR-code geïntroduceerd.

Het burgerservicenummer (BSN) wordt op de achterzijde, zowel leesbaar als in een QR-code weergegeven en wordt verwijderd uit de MRZ (Machine Readable Zone) en de NFC chip.

De vernieuwing heeft gevolgen voor organisaties die de BSN digitaal dienen uit te lezen.

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Mar 17

Over een Corona-paspoort - ook wel digitaal vaccinatiebewijs - wordt al geruime tijd in Nederland en Europa gespeculeerd.

Steeds meer landen kiezen dan ook voor een oplossing, om bijvoorbeeld reisbeperkingen op te heffen, voor mensen die al zijn ingeënt tegen COVID-19.

De meeste oplossingen hebben één ding gemeen: de overdracht van gegevens via de QR-code.

Lees meer...

Hardware & Software
Mar 15

Harderwijk - 15 maart 2021, ScanID brengt de nieuwste update van Docview Studio Basic software uit. De versie is voorzien van nieuwe "tools" om o.a. de bevraging van het CRUKS register zo optimaal als mogelijk te laten verlopen.

Tevens is de service functie, het verwerken van barcodes en de output add-on uitgebreid, waardoor organisaties nog meer mogelijkheden hebben, om Docview Studio in te zetten bij hun dagelijkse verwerking van nationale en internationale identiteitsbewijzen.

Hardware & Software
Mar 9

U klant kan snel en gemakkelijk de leeftijd doorgeven bij het online bestellen van leeftijdsgebonden producten en hun identiteit vaststellen voor aflevering van deze producten zonder het mailen van een kopie van het identiteitsbewijs.

Met Check4ID NOW voor Iphone en Android mobiele telefoons kan uw klant snel de leeftijd kenbaar maken zonder privacy gevoelige gegevens te verstrekken.

Lees meer...

Hardware & Software
Mar 3

Met de Half-Page ID-Readers kunt u snel en eenvoudig nationale en internationale ID Kaarten, paspoorten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen (model 2014 en 2018) lezen en controleren.

De Half-Page ID-Readers zijn volledig compatibel met Docview Studio software maar kunnen ook met behulp van een optionele SDK direct geïntegreerd worden in uw eigen applicatie.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 26

De huidige situatie heeft grote gevolgen voor alle bedrijven en organisaties die bezoekers moeten ontvangen of registreren.

ScanID introduceert in samenwerking met haar partners de Digitale Receptie Kiosk welke een innovatieve vorm van bezoekersontvangst is.

Met de Digitale Receptie Kiosk is uw organisatie verzekert van een goede eerste indruk.

Lees meer...