In de media / overig nieuws
Mar 25

Als men de inlogfunctie voor DigiD op de nieuwe Nederlandse identiteitskaarten - uitgeven tussen 4 januari en 17 maart 2021 - activeert, onstaat er een storing in de NFC chip.

Hierdoor kan het voorkomen dat de ID-kaart met een ID-Reader niet goed wordt uitgelezen.

Voor meer informatie klik hier...

 

In de media / overig nieuws
Mar 22

Uiterlijk 2 augustus 2021 wordt de nieuw vormgegeven Nederlandse identiteitskaart met vingerafdrukken en BSN in QR-code geïntroduceerd.

Het burgerservicenummer (BSN) wordt op de achterzijde, zowel leesbaar als in een QR-code weergegeven en wordt verwijderd uit de MRZ (Machine Readable Zone) en de NFC chip.

De vernieuwing heeft gevolgen voor organisaties die de BSN digitaal dienen uit te lezen.

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Mar 17

Over een Corona-paspoort - ook wel digitaal vaccinatiebewijs - wordt al geruime tijd in Nederland en Europa gespeculeerd.

Steeds meer landen kiezen dan ook voor een oplossing, om bijvoorbeeld reisbeperkingen op te heffen, voor mensen die al zijn ingeënt tegen COVID-19.

De meeste oplossingen hebben één ding gemeen: de overdracht van gegevens via de QR-code.

Lees meer...

Hardware & Software
Mar 15

Harderwijk - 15 maart 2021, ScanID brengt de nieuwste update van Docview Studio Basic software uit. De versie is voorzien van nieuwe "tools" om o.a. de bevraging van het CRUKS register zo optimaal als mogelijk te laten verlopen.

Tevens is de service functie, het verwerken van barcodes en de output add-on uitgebreid, waardoor organisaties nog meer mogelijkheden hebben, om Docview Studio in te zetten bij hun dagelijkse verwerking van nationale en internationale identiteitsbewijzen.

Hardware & Software
Mar 9

U klant kan snel en gemakkelijk de leeftijd doorgeven bij het online bestellen van leeftijdsgebonden producten en hun identiteit vaststellen voor aflevering van deze producten zonder het mailen van een kopie van het identiteitsbewijs.

Met Check4ID NOW voor Iphone en Android mobiele telefoons kan uw klant snel de leeftijd kenbaar maken zonder privacy gevoelige gegevens te verstrekken.

Lees meer...

Hardware & Software
Mar 3

Met de Half-Page ID-Readers kunt u snel en eenvoudig nationale en internationale ID Kaarten, paspoorten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen (model 2014 en 2018) lezen en controleren.

De Half-Page ID-Readers zijn volledig compatibel met Docview Studio software maar kunnen ook met behulp van een optionele SDK direct geïntegreerd worden in uw eigen applicatie.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 26

De huidige situatie heeft grote gevolgen voor alle bedrijven en organisaties die bezoekers moeten ontvangen of registreren.

ScanID introduceert in samenwerking met haar partners de Digitale Receptie Kiosk welke een innovatieve vorm van bezoekersontvangst is.

Met de Digitale Receptie Kiosk is uw organisatie verzekert van een goede eerste indruk.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 25

Vanaf 26 mei 2021 gaan de nieuwe regels van de wetgevingen Medical Device Regulation (MDR) en In-Vitro Diagnostic Devices Regulation (IVDR) van kracht.

U dient dan een UDI (identificatiecode) te plaatsen op alle verpakkingen van medische hulpmiddelen en soms ook op het medisch hulpmiddel zelf. Zorginstellingen dienen de UDI te scannen.

Met de CR-1500 leest u de UDI codes, GS1 Datamatrix en GS1 128 barcode, snel en eenvoudig.

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Feb 23

Landgebonden aanbieders van risicovolle kansspelen moeten er voor zorgen dat zij voor 1 juli 2021 de aansluiting op Cruks geregeld hebben.

Men dient de aansluiting met Cruks voldoende getest te hebben en men is klaar om de testscenario's met de Kansspelautoriteit te doorlopen voor de aansluittoets.

Het team van ScanID kan u behulpzaam zijn met de benodigde hard- en software.

Hardware & Software
Feb 16

De CR-6000 is dé 2D DPM-imager (Direct Part Marking) van industriële kwaliteit die is ontworpen om elk type barcode te lezen. De CR6000 leest moeiteloos lasergeëtste, dot peen-, laag-contrast-, hoge resolutie 2D codes of kleine barcodes (tot 2 mils).

De CR-6000 is ook inzetbaar voor het lezen van traditionele en gekleurde 1D barcodes op labels.

Lees meer...