Consultancy

ScanID is al jarenlang een consultant op het gebied van persoons- en producten identificatie vraagstukken binnen allerlei organisaties.

Met name kennis van het totale implementatie traject, gecombineerd met expertise op zowel het markeren als uitlezen van allerhande barcodes, 2D symbologien en RFID oplossingen maakt van ScanID een unieke Total Solution Provider.

U kunt bij ons naast de benodigde hardware en software tevens terecht voor: Implementatie Advies – op het gebied van identificatie toepassingen van personen, goederen en producten welke ingezet worden bij volgsystemen en toegangscontrole is ScanID uw consultant Opleidingen en 2D educatie – voor vragen en kennis op het gebied van ID Bewijzen, 2D coderingen, RFID en de juiste werking van de benodigde hard- en software bent u bij ScanID aan het juiste adres Verificatie en Validatie – adequate controle van ID Bewijzen en 2D Data Matrix codes aan de hand van de internationale standaarden worden door ons team dagelijks uitgevoerd. Haalbaarheidsonderzoek – Alvorens een Identificatie toepassing te implementeren in uw organisatie is een haalbaarheidsonderzoek of een pilot een must. ScanID kan u hierbij behulpzaam zijn. Testen en Samples – Ook voor testen van coderingen of samples kan ScanID u van dienst zijn. Neemt u geheel vrijblijvend contact ons op voor meer informatie en mogelijkheden

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

African proverb

 

ScanID biedt u nu de mogelijkheid uw 1D en 2D Barcodes te Verifiëren en Valideren conform de ISO CEN/ANSI normering.

Consultancy ook voor U ?

Partner van GS1 Nederland

ScanID werkt als implementatiepartner van GS1 Nederland samen om de GS1 standaarden te implementeren en om projecten uit te voeren. Hierbij staat het informeren, afspraken en efficiënter werken als eerste stappen voorop, om tot een optimale dienstverlening voor u als klant te komen.

Vraagbaak op het gebied van 2D Imaging

Als geen ander is ScanID dé consultant op het gebied van implementatie van 2D Imaging technieken, pre- en imaging processing en decoding algoritmes. Ook voor organisaties welke zelf eigen “custom made” hard- en software willen ontwikkelen zijn bij ScanID aan het juiste adres.