Hardware & Software
Jan 9

 

ScanID brengt voor haar klanten de combinatie van onze mobiele app Check4ID met een speciale add-on voor Docview Studio op de markt.

Steeds meer zijn er situaties waar men op locatie de ID-bewijzen van personen wensen te controleren en deze later op kantoor in een eigen back-end systeem wil verwerken

Waaronder schoonmaakbedrijven, uitzendbureaus, makelaars, maar bijvoorbeeld ook beveiligingsbedrijven en portiers

Lees meer...

Hardware & Software
Jan 2

Harderwijk – 2 Januari 2019, Na een gedegen, aan de praktijk getoetst, ontwikkelingstraject lanceert ScanID de nieuwste Agebuddy App voor Android.

Agebuddy is ontwikkelt als antwoord voor de toenemende vraag van leeftijdscontrole op locaties waar een standaard ID-Reader of leeftijdscanner niet altijd inzetbaar is. Door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde OCR en RFID engines in combinatie met een snelle en gebruiksvriendelijke gebruikers interface kan men snel en eenvoudig de leeftijd controleren met de mobiele telefoon.

Lees meer...

In de media
Nov 13

De onderneming SCANID BV is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Identificatiesystemenbranche.

Met een zeer sterke positionering heeft SCANID BV zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 14

Harderwijk – 16 Februari 2015, Na een gedegen, aan de praktijk getoetst, ontwikkelingstraject lanceert ScanID met trots de nieuwste Docview Basic software.

De Docview software is de natuurlijke opvolger van de in 2011 ontwikkelde AgecheckID software. Docview richt zich meer op het daadwerkelijk uitlezen en controleren van identiteitsdocumenten in de commerciële sector.

Lees meer...

Technologie
Feb 3

ScanID ontwikkelde tezamen met haar partners ook de zogenaamde half-page techniek. In feite is dit een doorontwikkeling op een oud concept. waar men via een camera snel de MRZ kon detecteren, doch niet de capaciteit van de full-page techniek, zoals echtheidskenmerken benodigd was.

De half-page benaming staat voor de door ICAO aangegeven Field of View (F.O.V.) waarbinnen de MRZ dient te vallen. Dus de locatie van de MRZ op het ID-bewijs staat vast. Hierdoor hoeft maar een gedeelte van het document gescand te worden om toch alle benodigde gegevens te verwerken.

Lees meer...

Technologie
Feb 3

Bij het uitlezen en verwerken van identiteitsdocumenten staat full- page voor een pagina ter grootte van het voorblad van het paspoort. Een full-page ID-Reader bevat in elk geval een kleurencamera met een resolutie van tenminste 400 DPI voor het kleinste identiteitsdocument. Met andere woorden, deze camera dient er minimaal een met 3 megapixels te zijn.

Lees meer...