HELP ONS "DE SUCCES AWARD 2015" TE WINNEN EN MAAK KANS OP EEN AVD-520 ID-READER

De Nationale Business Succes Award nomineert jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Ieder jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Oordeel Nominatiecomissie

De jury was erg positief over de ontwikkeling die onze organisatie heeft doorgemaakt. SCANID en haar divisie IDReaders is in korte tijd uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in de Identificatiesystemen branche. Zij onderscheidt zich door haar grote expertise op het gebied van document en leeftijdscontrole.

De finale

Donderdag 4 februari 2016 vindt de grote finale plaats. In de finale strijden tien bedrijven om de titel ‘Meest succesvolle onderneming van het jaar’. Om deze titel binnen te slepen, kan SCANID uw hulp goed gebruiken. Door te stemmen op SCANID kunt u er voor zorgen dat zij bij de laatste tien bedrijven komen. Vervolgens zal een jury dan beslissen welke van deze bedrijven de titel ‘Meest succesvolle onderneming van het jaar’ wint.

Hoe kunt u helpen?

SCANID naar de finale helpen is simpel. U kunt stemmen door een gratis sms te sturen.

SMS: NBSA [spatie] 6951 naar 4422. De stemperiode is van zondag 10 januari tot en met zaterdag 16 januari.

Maak kans op een AVD-520 ID-Reader

SCANID verloot een aantal van de meest verkochte ID-Reader, de AVD-520, als dank voor uw stem.

Maak een screenshot van uw verzonden SMS en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U krijgt via email bericht van ons, als u tot de gelukkige winnaar behoort.