Onze Klanten

ScanID levert haar producten en diensten aan zowel grotere organisaties zoals Hitachi, Panasonic, Fokker en Toyota maar ook aan de horeca bedrijven, terminals en kleinere bedrijven in het MKB.

Naast de verkoop van de 2D Imaging-, Identiteits- en Toegangscontrole systemen, legt ScanID zich dagelijks toe op het ontwikkelen van specifieke branchegerichte concepten. Hierin zijn wij uniek als een “Total Solution Provider”. Dit wordt door onze rap groeiende “installed base”, maar vooral door positieve reacties van onze klanten, zonder meer bevestigd.

...

Hitachi

ScanID levert aan de verschillende Hitachi Automotive fabrieken in Europa 2D Imaging systemen voor het decoderen en verwerken van 2D Data Matrix codes. Waaronder de geavanceerde 2D Direct Part Marking Scanners van Tohken.

Website: Hitachi Automotive

...

KHN

ScanID heeft via haar onderdeel IDReaders nauwe banden met de horeca op het gebied van leeftijds- en toegangscontrole. En levert tal van leeftijdscanners, CHO systemen aan deze branche.

Website: www.khn.nl

...

VBE

Voor de veiligheidssector heeft ScanID een scala aan producten en oplossingen voor het adequaat vast stellen van identiteiten en het controleren van ID Bewijzen.

Website: www.vbe.biz

...

GS1

Voor 2D Verificatie en gecontroleerde barcode generatie, volgens de internationale GS1 standaard, werkt ScanID nauw samen met de GS1 organisatie in Nederland. Daarnaast ondersteunen en trainen wij de medewerkers van GS1 in aanbrengen, verifiëren, uitlezen en verwerken van 2D Data Matrix codes.

Website: www.gs1.nl